logo
Musik og sang til bl.a.:

Mit navn er Karina Pjengaard Jensen og jeg er en årgang 1977.

Jeg har hele mit liv elsket musik og sang. Da jeg var 9 år fik jeg mit første keyboard, og hårbørsten blev skiftet ud med en mikrofon. Jeg gik en sæson på musik-skole og lærte akkorder og lidt noder.

Det med noder - hmm... jo det har jeg stort set glemt alt om, så jeg spiller pr. gehør, det er noget nemmere.

  

 
At optræde med sang kastede jeg mig  ud i senere og optrådte bla. i det lokale børnemelodigrandprix, som jeg vandt 3 år i træk. Senere begyndte jeg at spille gratis til små arrangementer såsom sommerfester og så tog det virkelig fat.

Jeg fik en masse kontakter bla. foreninger ,div. hoteller, private personer og firmaer. Det mindste selskab jeg har spillet for, var på 11 personer - og det største var for godt 2000 personer.  Men store som små selskaber, alle har de hver sin charme og betydning for mig.

Jeg sætter en stor ære i, at spille dæmpet under middagen så gæsterne kan snakke sammen. Jeg er jo trods alt ikke midtpunktet. Under dansen bliver der så skruet op og jeg yder altid mit bedste og giver alt hvad jeg har i mig. Jeg spiller lige fra 30 års fødselsdage og til krondiamant bryllupper, dvs. meget blandet musik. Dog ikke salmer eller højskolesange.

Min hobby er mit job, og den dag jeg ikke længere har sommerfugle i maven, inden jeg tager afsted til et job, så stopper jeg …

 

 
 

Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte mig pr. telefon eller via mail.